"C" Puding sa ukusom vanile 40g. Klasičan ukus vanile je ono što niko ne odbija. Možete ga pronaći u pojedinačnom pakovanju ili povoljnijem multipakovanju sa tri komada. Uputstvo za pripremu Pripremite 500 ml mleka. Odmerite 100 ml hladnog mleka, dodajte sadržaj kesice i mešajte dok masa ne postane glatka. Preostalu količinu mleka zasladite sa 2 - 3 kašike šećera (40 - 60 g) i zagrejte do ključanja. Sklonite sa vatre, umešajte pripremljenu masu i kuvajte 2 minuta uz neprestano mešanje. Vrelu masu sipajte u vlažne posude i ostavite da se puding stegne i ohladi. Neto težina: 40 g
kakao prah sadrži vitamin C, antioksidanse, proteine i nekoliko aminokiselina, od kojih su najvažnije – triptofan, koja podstiče relaksaciju i kvalitet sna, i arginin, koja izgrađuje i oporavlja mišićno tkivo nakon aktivnosti. Takođe je bogat mineralima i predstavlja najbolji prirodni izvor gvožđa. Smanjuje rizik od nastanka dijabetesa, srčanih i malignih oboljenja. Podstiče mozak na stvaranje endorfina, što dovodi do opuštanja i otklanjanja stresa i bola. Stimuliše lučenje dopamina i serotonina, koji podižu nivo raspoloženja. Namenjen je i povećanju libida.
Pesto je sos poreklom iz Đenove, prestonice Ligurije, Italija. Tradicionalno se sastoji od zgnječenog belog luka, evropskog pinjola, krupne soli, listova bosiljka i tvrdog sira kao što je Parmiđano ređano (poznat i kao parmezan) ili Pekorino Sardo (sir od ovčijeg mleka), i sve je pomešano sa maslinovim uljem.
Sos Arrabiata 400 g Barilla. Užitak čili začina zagreva slatki paradajz Datterini koji se uzgaja pod suncem italijanskih polja. To je sos pripremljen prema tradiciji, bez dodataka konzervansa, spreman da da testenini snažni i odlučujući karakter.
Bolognese sos u tegli 400g Barilla. Meso iz kontrolisanog lanca snabdevanja, ukusni paradajz i spor proces kuvanja. Pripremamo naš sos bolonjeze na sledeći način: strpljivo, stručno i bez dodatnih konzervansa. Ovaj sos daje vašoj testenini ukus dobre italijanske kuhinje.
Sos Napoletana u tegli 400g Barilla. Sos Napoletana Barilla već samim imenom je tipična napuljska strast za dobrim kuvanjem. Kao i kod mnogih drugih recepata italijanske i mediteranske kulture, paradajz je glavni sastojak u koji je Barilla dodala slatki ukus luka, stimulišuću aromu belog luka i miris timijana i peršuna. Jednostavan i ukusan recept koji je već postao klasičan.