"C" Puding sa ukusom vanile 40g. Klasičan ukus vanile je ono što niko ne odbija. Možete ga pronaći u pojedinačnom pakovanju ili povoljnijem multipakovanju sa tri komada. Uputstvo za pripremu Pripremite 500 ml mleka. Odmerite 100 ml hladnog mleka, dodajte sadržaj kesice i mešajte dok masa ne postane glatka. Preostalu količinu mleka zasladite sa 2 - 3 kašike šećera (40 - 60 g) i zagrejte do ključanja. Sklonite sa vatre, umešajte pripremljenu masu i kuvajte 2 minuta uz neprestano mešanje. Vrelu masu sipajte u vlažne posude i ostavite da se puding stegne i ohladi. Neto težina: 40 g
Nectar voćno jabukovo sirće je potpuno prirodan proizvod dobijen fermentacijom voćnog soka jabuka. Proizvedeno je po uzoru na tradicionalnu recepturu i ne sadrži nikakve hemijske dodatke. Savršen je dodatak salatama i jelima. Rok upotrebe neograničen. Datum proizvodnje otisnut na zatvaraču.
Kotany mlin Morska so 92g. Morska so iz Kotányi asortimana neverovatno je svestrana i može se dodavati ribi, mesu, supama, paprikašima, sosovima, pastama, povrću, prelivima na bazi sirćeta, majonezu, umacima, ulju, maslacu i drugim specijalitetima.
Ova 100% prirodna kamena so vrhunskog kvaliteta nežne narandžaste nijanse potiče iz Pandžaba u južnom delu Himalaja. Kotányi himalajska so savršeno pojačava ukus jela s mesom, ribom i povrćem, kao i ukus sosova.
"C" pirinač dugog zrna 1kg. Makrobiotičari smatraju pirinač najuravnoteženijom namirnicom u pogledu jina i janga i opšteg sastava i odnosa ugljenih hidrata, vitamina, minerala i biljnih vlakana.
"C" pirinač dugog zrna 500g. Makrobiotičari smatraju pirinač najuravnoteženijom namirnicom u pogledu jina i janga i opšteg sastava i odnosa ugljenih hidrata, vitamina, minerala i biljnih vlakana.
"C" pirinač okruglog zrna 1kg. Makrobiotičari smatraju pirinač najuravnoteženijom namirnicom u pogledu jina i janga i opšteg sastava i odnosa ugljenih hidrata, vitamina, minerala i biljnih vlakana.
"C" pirinač okruglog zrna 500g. Makrobiotičari smatraju pirinač najuravnoteženijom namirnicom u pogledu jina i janga i opšteg sastava i odnosa ugljenih hidrata, vitamina, minerala i biljnih vlakana.