Pretraga
Filteri za pretragu Close
Min: 7,00 (RSD) Max: 5.255,00 (RSD)
7 5255

Osnovne namirnice

Pogledajte kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Slika Biber šareni Kotanyi zrno mlin 35g

Biber šareni Kotanyi zrno mlin 35g

4280
Duga celih zrna bibera iz Kotányi asortimana dodaje savršen ukus grilovanom mesu, ribi i salati, kao i supama, sosovima i jelima sa krompirom. Takođe je odlična za dekoraciju završenih jela.
423,00 (RSD)
Slika "C" Lovačke šnicle 42g

"C" Lovačke šnicle 42g

11515
Praškasta mešavina sa začinima za pripremu Lovačkih šnicli. Dodati: 500g svinjskih šnicli, 600g krompira Priprema: 1. U dubljem tiganju na 1 kašiki suncokretovog ulja (10g) na jačoj temperaturi propržiti šnicle dok ne porumene sa obe strane (oko 10 minuta). 2. Sklonite tiganj sa vatre i izvadite šnicle iz tiganja. U tiganj sipajte 300 ml hladne vode i dodajte sadržaj kesice u tiganj pa kuvajte do ključanja. 3. Vratite šnicle u tiganj i dinstajte ih na slaboj temperaturi dok ne omekšaju (oko 5 minuta). 4. Servirajte sa kuvanim krompirom. Čuvati na suvom mestu.
114,00 (RSD)
Slika "C" Makaroni 4 vrste sira 30g

"C" Makaroni 4 vrste sira 30g

12675
Praškasta smeša sa mešavinom sireva i začinima za pripremu Makarona 4 sira. Sastojci: 200g makarona, 100 ml pavlaka za kuvanje, 70g kačkavalja Uputstvo za pripremu: 1. Rastvoriti sadržaj kesice u 100 ml pavlake za kuvanje i 300 ml vode. 2. Kuvati 2-3 minuta na laganoj vatri. 3. Pomešati pripremljen sos u šerpi sa prethodno skuvanim i oceđenim makaronama 4. Dodati 70g narendanog kačkavalja i sve zajedno promešati. 5. Ostaviti da se ohladi 5 minuta. Nakon toga servirati. Čuvati na suvom mestu.
133,00 (RSD)
Slika "C" Piletina sa 4 sira 32g

"C" Piletina sa 4 sira 32g

4735
"C" Ideja za piletinu sa 4 sira 32g. Praškasta smeša sa mešavinom sireva za pripremu zapečene piletine u sosu. Dodati: 400 g pilećeg belog mesa 250 ml pavlake za kuvanje 200 g pirinča Način pripreme: 1. 400 g belog pilećeg mesa razrezati na tanke šnicle (4 x 100 g) i staviti u posudu za pečenje 2. Sadržaj kesice pomešati sa 250 ml pavlake za kuvanje i sve preliti preko mesa. 3. Peći u rerni prethodno zagrejanoj na 200°C otprilike 30 minuta. 4. Poslužiti sa kuvanim pirinčem (200g) Čuvati na suvom mestu.
133,00 (RSD)
Slika "C" Riblja čorba 75g

"C" Riblja čorba 75g

8095
"C" Ideja za riblju čorbu 75g. Praškasta smeša sa začinima i sušenim povrćem za pripremu riblje čorbe. Dodati: 800g rečne ribe 200g testenine Način pripreme: 1. U posudu za kuvanje sipati 1,5 l vode. 2. Dodati 800 g rečne ribe, sadržaj kesice i sve izmešati. Kuvati na umerenoj vatri oko 30 minuta. 3. Služiti sa prethodno skuvanom testeninom. Čuvati na suvom mestu.
114,00 (RSD)
Slika "C" Sarma / Punjena paprika 50g

"C" Sarma / Punjena paprika 50g

10079
"C" Ideja za sarmu / punjenu papriku 50g. Praškasta smeša sa sušenim povrćem i začinima za pripremu Sarme/Punjene paprike.
114,00 (RSD)
Slika "C" Špageti Bolognese 55g

"C" Špageti Bolognese 55g

5236
"C" Ideja za špagete bolonjeze 55g. Praškasta smeša sa sušenim povrćem i začinima za pripremu špageta Bolognese
133,00 (RSD)
Slika Dodatak Aleva sos za špagete 85g

Dodatak Aleva sos za špagete 85g

6134
Aleva sos za špagete 85g
153,00 (RSD)
Slika Dodatak Aleva za riblju čorbu 90g

Dodatak Aleva za riblju čorbu 90g

2423
Aleva dodatak za riblju čorbu 90g
154,00 (RSD) 124,99 (RSD)
Slika Ekočin Natural dodatak jelima 250g Yumis

Ekočin Natural dodatak jelima 250g Yumis

9720
Yumis Natural Ekočin začin dodatak jelima sa povrćem 250g
105,00 (RSD)
Slika FANT ZA GULAS I PAPRIKAS 65 G
Slika Fant za riblju čorbu i paprikaš 60g Podravka

Fant za riblju čorbu i paprikaš 60g Podravka

9238
Podravka Fant za riblju čorbu i paprikaš 60g
108,00 (RSD)
Slika Kurkuma 25g Aleva

Kurkuma 25g Aleva

5453
Aleva mlevena kurkuma 25g
72,00 (RSD)
Slika "C" Beli luk granule 23g

"C" Beli luk granule 23g

2377
Beli luk u granulama 23g "C"
132,00 (RSD)
Slika "C" cimet 18g

"C" cimet 18g

8071
"C" mleveni cimet 18g
77,00 (RSD)
Slika "C" cimet 5g

"C" cimet 5g

4075
"C" mleveni cimet 5g
26,00 (RSD)
Slika "C" Lovorov list 8g

"C" Lovorov list 8g

5836
"C" Lovorov list 8g
98,00 (RSD)
Slika "C" Origano 3g

"C" Origano 3g

9816
Origano 3g "C"
25,00 (RSD)
Slika "C" Peršun list 7g

"C" Peršun list 7g

2399
Peršun list 7g "C"
72,00 (RSD)
Slika Bosiljak KOTANYI staklo 15g

Bosiljak KOTANYI staklo 15g

8445
Kotany Bosiljak 100 ml
197,00 (RSD)
Slika Đumbir Kotany staklo 38g

Đumbir Kotany staklo 38g

10686
Kotányi đumbir je savršen za jela od pirinča, ribe i živinskog mesa inspirisana azijskom i indijskom kuhinjom. Takođe je sjajan za peciva, kompote, kuvano vino i marinade.
228,00 (RSD)
Slika Karanfilčić 18g Kotany

Karanfilčić 18g Kotany

1773
Karanfilčić 18g
169,00 (RSD)
Slika Kari 50 g boca Kotany

Kari 50 g boca Kotany

10547
199,00 (RSD)
Slika Kim ceo 28g Kotanyi

Kim ceo 28g Kotanyi

6935
Dobar za stomak i veoma aromatičan: Kotányi kim je savršen za hleb i pečena jela, salate, sireve, povrće i jela od krompira, kao i za pečenu svinjetinu.
115,00 (RSD)
Slika Lovorov list 5g Kotanyi

Lovorov list 5g Kotanyi

12051
Lovorov list iz Kotányi asortimana daje fantastičan ukus supama, raguima od mesa, jelima od ribe i divljači, mahunarkama, sosovima i marinadama.
99,99 (RSD)
Slika Majčina dušica 10g Aleva

Majčina dušica 10g Aleva

6201
Aleva majčina dušica 10g
65,00 (RSD)
Slika Majcina dusica kesica 14 g Kotany
Slika Mirođija Kotanyi 11g

Mirođija Kotanyi 11g

11684
Kotányi mirođija je ukusan dodatak morskim plodovima i ribi, kao i caciki salati, prelivima za salate i supama.
99,00 (RSD)
Slika Mirođija list 7g Aleva

Mirođija list 7g Aleva

4634
Aleva mirođija list 7g
65,00 (RSD)
Slika Muškatni oraščić mleveni 18g Kotanyi

Muškatni oraščić mleveni 18g Kotanyi

10689
Mleveni muskatni oraščić iz Kotányi asortimana savršen je kao začin za spanać, kupus, krompir pire, medenjake i još mnogo toga. √ Istaknut, aromatični ukus √ Umereno ljut √ Gorkosladak
209,00 (RSD)