Ovsena kaša sa ukusom maline 55g. Ovsene kaše su veoma bogate nutritivno i energetski vrednom sastojcima- izbalansirano prisutnim ugljenim hidratima, proteinima i mineralnim materijama. Ovas je poznat u ishrani kao izvor dijetskih vlakana, fosfora, selena i mangana a u isto vreme kao namirnica siromašna zasićenim masnim kiselinama i holesterolom. Svakodnevna upotreba ovsenih kaša Italico osvežava organizam i vraća ga u ravnotežno stanje, te se preporučuje: đacima i studentima, radnim ljudima i sportistima, osobama izloženim intelektualnim naporima.
Slana posna ovsena kaša 55g. Ovsene kaše su veoma bogate nutritivno i energetski vrednom sastojcima- izbalansirano prisutnim ugljenim hidratima, proteinima i mineralnim materijama. Ovas je poznat u ishrani kao izvor dijetskih vlakana, fosfora, selena i mangana a u isto vreme kao namirnica siromašna zasićenim masnim kiselinama i holesterolom. Svakodnevna upotreba ovsenih kaša Italico osvežava organizam i vraća ga u ravnotežno stanje, te se preporučuje: đacima i studentima, radnim ljudima i sportistima, osobama izloženim intelektualnim naporima.
Ovsena kaša sa ukusom šumskog voća 55g. Ovsene kaše su veoma bogate nutritivno i energetski vrednom sastojcima- izbalansirano prisutnim ugljenim hidratima, proteinima i mineralnim materijama. Ovas je poznat u ishrani kao izvor dijetskih vlakana, fosfora, selena i mangana a u isto vreme kao namirnica siromašna zasićenim masnim kiselinama i holesterolom. Svakodnevna upotreba ovsenih kaša Italico osvežava organizam i vraća ga u ravnotežno stanje, te se preporučuje: đacima i studentima, radnim ljudima i sportistima, osobama izloženim intelektualnim naporima.
Lan je najbolji i najzdraviji dostupni izvor omega-3 masnih kiselina (45-60%), dvostruko više od ribljeg ulja. Bogat je topivim vlaknima. Sadrži vitamine: A, B i C, a od minerala sadrži: gvožđe i cink, kao i visokokvalitetni protein lignin (antioksidant) i to mnogo više nego bilo koja druga namirnica koja ga sadrži, uključujući pšenične mekinje, heljdu, raž, ovas, proso i soju.
Lan je najbolji i najzdraviji dostupni izvor omega-3 masnih kiselina (45-60%), dvostruko više od ribljeg ulja. Bogat je topivim vlaknima. Sadrži vitamine: A, B i C, a od minerala sadrži: gvožđe i cink, kao i visokokvalitetni protein lignin (antioksidant) i to mnogo više nego bilo koja druga namirnica koja ga sadrži, uključujući pšenične mekinje, heljdu, raž, ovas, proso i soju.