Bioland halva sa ukusom kakaa 150g. Halva je proizvod čije poreklo potiče sa Bliskog istoka. Izvedena iz reči halva što znači slatko. Halva se pravi od susam paste (tahinija) i šećera. Visoke je energetske vrednosti i preporučuje se posebno u danima posta jer sadrži dosta kalcijuma, proteina, kalijum, magnezijuma, gvožđa i komleksom vitamine B grupe.
Bioland halva sa ukusom kakaa 300g. Halva je proizvod čije poreklo potiče sa Bliskog istoka. Izvedena iz reči halva što znači slatko. Halva se pravi od susam paste (tahinija) i šećera. Visoke je energetske vrednosti i preporučuje se posebno u danima posta jer sadrži dosta kalcijuma, proteina, kalijum, magnezijuma, gvožđa i komleksom vitamine B grupe.
Bioland halva sa ukusom vanile 300g. Halva je proizvod čije poreklo potiče sa Bliskog istoka. Izvedena iz reči halva što znači slatko. Halva se pravi od susam paste (tahinija) i šećera. Visoke je energetske vrednosti i preporučuje se posebno u danima posta jer sadrži dosta kalcijuma, proteina, kalijum, magnezijuma, gvožđa i komleksom vitamine B grupe.
Bioland halva sa ukusom vanile 150g. Halva je proizvod čije poreklo potiče sa Bliskog istoka. Izvedena iz reči halva što znači slatko. Halva se pravi od susam paste (tahinija) i šećera. Visoke je energetske vrednosti i preporučuje se posebno u danima posta jer sadrži dosta kalcijuma, proteina, kalijum, magnezijuma, gvožđa i komleksom vitamine B grupe.
Bioland tahini u tegli 360g. Tahini pasta od susama. Tahini se dobija finim mlevenjem pecenog integralnog susama. Koristi se kao namaz za hleb, kao dodatak u receptima za preliv za salate, kuvane žitarice, povrće, kao i za kolače. Tahini povoljno utiče na nervni sistem, glavobolju, plućne bolesti, gastritis, anemiju i smanjuje nivo holesterola. Preporučuje se rekonvalescentima, deci, starijim osobama, dijabetičarima, sportistima i svim ostalim kategorijama stanovništva koji brinu o svom zdravlju.
Brusnica je bobičasto voće crvene boje. Ima malo kiselastiji ukus zbog prisutnosti veće količine vitamina C, a takođe, imaju dosta provitamina A (betakaroten), vitamina grupe B (B1, B2 i B3) i vitamina E. Sadrži dosta minerala, a najviše kalijuma.
Brusnica je bobičasto voće crvene boje. Ima malo kiselastiji ukus zbog prisutnosti veće količine vitamina C, a takođe, imaju dosta provitamina A (betakaroten), vitamina grupe B (B1, B2 i B3) i vitamina E. Sadrži dosta minerala, a najviše kalijuma.
Lan je najbolji i najzdraviji dostupni izvor omega-3 masnih kiselina (45-60%), dvostruko više od ribljeg ulja. Bogat je topivim vlaknima. Sadrži vitamine: A, B i C, a od minerala sadrži: gvožđe i cink, kao i visokokvalitetni protein lignin (antioksidant) i to mnogo više nego bilo koja druga namirnica koja ga sadrži, uključujući pšenične mekinje, heljdu, raž, ovas, proso i soju.
Lan je najbolji i najzdraviji dostupni izvor omega-3 masnih kiselina (45-60%), dvostruko više od ribljeg ulja. Bogat je topivim vlaknima. Sadrži vitamine: A, B i C, a od minerala sadrži: gvožđe i cink, kao i visokokvalitetni protein lignin (antioksidant) i to mnogo više nego bilo koja druga namirnica koja ga sadrži, uključujući pšenične mekinje, heljdu, raž, ovas, proso i soju.
Sušeno voće ima nekoliko puta veću energiju od svežeg voća, kao i sastav hranjivih delova, posebno šećera, gvožđa i količine biljnih vlakana. Količina vode u suvom voću iznosi 16-25%. Suvo voće, za razliku od svežeg voća, vari se duže vremena u želucu. Međutim, ne treba smetnuti s uma da je u sušenom voću veća koncentracija i prirodnih šećera, što ne mora nužno uzrokovati zabrinutost. Sušeno voće može biti hranljiva, prikladna i prenosiva užina, posebno u kombinaciji sa orašastim plodovima.
Sušeno voće ima nekoliko puta veću energiju od svežeg voća, kao i sastav hranjivih delova, posebno šećera, gvožđa i količine biljnih vlakana. Količina vode u suvom voću iznosi 16-25%. Suvo voće, za razliku od svežeg voća, vari se duže vremena u želucu. Međutim, ne treba smetnuti s uma da je u sušenom voću veća koncentracija i prirodnih šećera, što ne mora nužno uzrokovati zabrinutost. Sušeno voće može biti hranljiva, prikladna i prenosiva užina, posebno u kombinaciji sa orašastim plodovima.
Sušeno voće ima nekoliko puta veću energiju od svežeg voća, kao i sastav hranjivih delova, posebno šećera, gvožđa i količine biljnih vlakana. Količina vode u suvom voću iznosi 16-25%. Suvo voće, za razliku od svežeg voća, vari se duže vremena u želucu. Međutim, ne treba smetnuti s uma da je u sušenom voću veća koncentracija i prirodnih šećera, što ne mora nužno uzrokovati zabrinutost. Sušeno voće može biti hranljiva, prikladna i prenosiva užina, posebno u kombinaciji sa orašastim plodovima.
Sušeno voće ima nekoliko puta veću energiju od svežeg voća, kao i sastav hranjivih delova, posebno šećera, gvožđa i količine biljnih vlakana. Količina vode u suvom voću iznosi 16-25%. Suvo voće, za razliku od svežeg voća, vari se duže vremena u želucu. Međutim, ne treba smetnuti s uma da je u sušenom voću veća koncentracija i prirodnih šećera, što ne mora nužno uzrokovati zabrinutost. Sušeno voće može biti hranljiva, prikladna i prenosiva užina, posebno u kombinaciji sa orašastim plodovima.
Dobra ovsena kaša sa ukusom badema, meda i vanile 65g. Ovsene kaše su veoma bogate nutritivno i energetski vrednom sastojcima- izbalansirano prisutnim ugljenim hidratima, proteinima i mineralnim materijama. Ovas je poznat u ishrani kao izvor dijetskih vlakana, fosfora, selena i mangana a u isto vreme kao namirnica siromašna zasićenim masnim kiselinama i holesterolom. Svakodnevna upotreba ovsenih kaša Italico osvežava organizam i vraća ga u ravnotežno stanje, te se preporučuje: đacima i studentima, radnim ljudima i sportistima, osobama izloženim intelektualnim naporima.
Dobra ovsena kaša sa ukusom jabuke i cimeta 65g. Ovsene kaše su veoma bogate nutritivno i energetski vrednom sastojcima- izbalansirano prisutnim ugljenim hidratima, proteinima i mineralnim materijama. Ovas je poznat u ishrani kao izvor dijetskih vlakana, fosfora, selena i mangana a u isto vreme kao namirnica siromašna zasićenim masnim kiselinama i holesterolom. Svakodnevna upotreba ovsenih kaša Italico osvežava organizam i vraća ga u ravnotežno stanje, te se preporučuje: đacima i studentima, radnim ljudima i sportistima, osobama izloženim intelektualnim naporima.
Dobra ovsena kaša sa ukusom maline i vanile 65g. Ovsene kaše su veoma bogate nutritivno i energetski vrednom sastojcima- izbalansirano prisutnim ugljenim hidratima, proteinima i mineralnim materijama. Ovas je poznat u ishrani kao izvor dijetskih vlakana, fosfora, selena i mangana a u isto vreme kao namirnica siromašna zasićenim masnim kiselinama i holesterolom. Svakodnevna upotreba ovsenih kaša Italico osvežava organizam i vraća ga u ravnotežno stanje, te se preporučuje: đacima i studentima, radnim ljudima i sportistima, osobama izloženim intelektualnim naporima.
Dobra ovsena kaša sa ukusom šumskog voća 65g. Ovsene kaše su veoma bogate nutritivno i energetski vrednom sastojcima- izbalansirano prisutnim ugljenim hidratima, proteinima i mineralnim materijama. Ovas je poznat u ishrani kao izvor dijetskih vlakana, fosfora, selena i mangana a u isto vreme kao namirnica siromašna zasićenim masnim kiselinama i holesterolom. Svakodnevna upotreba ovsenih kaša Italico osvežava organizam i vraća ga u ravnotežno stanje, te se preporučuje: đacima i studentima, radnim ljudima i sportistima, osobama izloženim intelektualnim naporima.
Ovsena kaša sa ukusom brusnice 55g. Ovsene kaše su veoma bogate nutritivno i energetski vrednom sastojcima- izbalansirano prisutnim ugljenim hidratima, proteinima i mineralnim materijama. Ovas je poznat u ishrani kao izvor dijetskih vlakana, fosfora, selena i mangana a u isto vreme kao namirnica siromašna zasićenim masnim kiselinama i holesterolom. Svakodnevna upotreba ovsenih kaša Italico osvežava organizam i vraća ga u ravnotežno stanje, te se preporučuje: đacima i studentima, radnim ljudima i sportistima, osobama izloženim intelektualnim naporima.
Ovsena kaša sa ukusom čokolade 55g. Ovsene kaše su veoma bogate nutritivno i energetski vrednom sastojcima- izbalansirano prisutnim ugljenim hidratima, proteinima i mineralnim materijama. Ovas je poznat u ishrani kao izvor dijetskih vlakana, fosfora, selena i mangana a u isto vreme kao namirnica siromašna zasićenim masnim kiselinama i holesterolom. Svakodnevna upotreba ovsenih kaša Italico osvežava organizam i vraća ga u ravnotežno stanje, te se preporučuje: đacima i studentima, radnim ljudima i sportistima, osobama izloženim intelektualnim naporima.
Ovsena kaša sa ukusom maline 55g. Ovsene kaše su veoma bogate nutritivno i energetski vrednom sastojcima- izbalansirano prisutnim ugljenim hidratima, proteinima i mineralnim materijama. Ovas je poznat u ishrani kao izvor dijetskih vlakana, fosfora, selena i mangana a u isto vreme kao namirnica siromašna zasićenim masnim kiselinama i holesterolom. Svakodnevna upotreba ovsenih kaša Italico osvežava organizam i vraća ga u ravnotežno stanje, te se preporučuje: đacima i studentima, radnim ljudima i sportistima, osobama izloženim intelektualnim naporima.
Slana posna ovsena kaša 55g. Ovsene kaše su veoma bogate nutritivno i energetski vrednom sastojcima- izbalansirano prisutnim ugljenim hidratima, proteinima i mineralnim materijama. Ovas je poznat u ishrani kao izvor dijetskih vlakana, fosfora, selena i mangana a u isto vreme kao namirnica siromašna zasićenim masnim kiselinama i holesterolom. Svakodnevna upotreba ovsenih kaša Italico osvežava organizam i vraća ga u ravnotežno stanje, te se preporučuje: đacima i studentima, radnim ljudima i sportistima, osobama izloženim intelektualnim naporima.
Ovsena kaša sa ukusom šumskog voća 55g. Ovsene kaše su veoma bogate nutritivno i energetski vrednom sastojcima- izbalansirano prisutnim ugljenim hidratima, proteinima i mineralnim materijama. Ovas je poznat u ishrani kao izvor dijetskih vlakana, fosfora, selena i mangana a u isto vreme kao namirnica siromašna zasićenim masnim kiselinama i holesterolom. Svakodnevna upotreba ovsenih kaša Italico osvežava organizam i vraća ga u ravnotežno stanje, te se preporučuje: đacima i studentima, radnim ljudima i sportistima, osobama izloženim intelektualnim naporima.