"C" Puding sa ukusom vanile 40g. Klasičan ukus vanile je ono što niko ne odbija. Možete ga pronaći u pojedinačnom pakovanju ili povoljnijem multipakovanju sa tri komada. Uputstvo za pripremu Pripremite 500 ml mleka. Odmerite 100 ml hladnog mleka, dodajte sadržaj kesice i mešajte dok masa ne postane glatka. Preostalu količinu mleka zasladite sa 2 - 3 kašike šećera (40 - 60 g) i zagrejte do ključanja. Sklonite sa vatre, umešajte pripremljenu masu i kuvajte 2 minuta uz neprestano mešanje. Vrelu masu sipajte u vlažne posude i ostavite da se puding stegne i ohladi. Neto težina: 40 g
Bolognese sos u tegli 400g Barilla. Meso iz kontrolisanog lanca snabdevanja, ukusni paradajz i spor proces kuvanja. Pripremamo naš sos bolonjeze na sledeći način: strpljivo, stručno i bez dodatnih konzervansa. Ovaj sos daje vašoj testenini ukus dobre italijanske kuhinje.
Sos Napoletana u tegli 400g Barilla. Sos Napoletana Barilla već samim imenom je tipična napuljska strast za dobrim kuvanjem. Kao i kod mnogih drugih recepata italijanske i mediteranske kulture, paradajz je glavni sastojak u koji je Barilla dodala slatki ukus luka, stimulišuću aromu belog luka i miris timijana i peršuna. Jednostavan i ukusan recept koji je već postao klasičan.
Sos Pest Genovese u tegli 190g Barilla. Pesto alla Genovese Barilla je zaista bez premca. Savršena kombinacija svežine 100% svežeg italijanskog bosiljka ubranog u zoru i autentičnog ukusa parmezana Parmigiano Reggiano PDO. Probudite vrhunski ukus i svežinu koja uzbuđuje na italijanski način.
Kotányi beli luk je savršeni začin za mediteranska i azijska jela kao što su rižoto, mleveno meso, jagnjetina, dagnje, ratatuj, caciki i začinjeni spanać.
Kotányi beli luk je savršeni začin za mediteranska i azijska jela kao što su rižoto, mleveno meso, jagnjetina, dagnje, ratatuj, caciki i začinjeni spanać.