"C" Puding sa ukusom vanile 40g. Klasičan ukus vanile je ono što niko ne odbija. Možete ga pronaći u pojedinačnom pakovanju ili povoljnijem multipakovanju sa tri komada. Uputstvo za pripremu Pripremite 500 ml mleka. Odmerite 100 ml hladnog mleka, dodajte sadržaj kesice i mešajte dok masa ne postane glatka. Preostalu količinu mleka zasladite sa 2 - 3 kašike šećera (40 - 60 g) i zagrejte do ključanja. Sklonite sa vatre, umešajte pripremljenu masu i kuvajte 2 minuta uz neprestano mešanje. Vrelu masu sipajte u vlažne posude i ostavite da se puding stegne i ohladi. Neto težina: 40 g
Za finu teksturu kolača i testa. Za kremove, pudinge, torte i deserte. Za zgušnjavanje supa, soseva, variva i dečje hrane. ČVRSTIN je najfiniji skrob koji zamenjuje deo brašna pri pripremanju torti, kolača, testa i kremova, a služi i kao dodatak raznim jelima: krem supe, sosevi, variva, dečja hrana i dr. Proizvedeno po proizvođačkoj specifikaciji. Čuvati na suvom mestu.
Dugogodišnja proverena pomoć prilikom tradicionalne pripreme torti je Dr. Oetker Kremfix. On održava čvrstoću umućene slatke pavlake i kremastih filova i sprečava brzo omekšavanje kora za torte. Kremaste torte zahvaljujući Kremfixu dobijaju još lepši izgled i konzistenciju. Dr. Oetker Kremfix se tokom mućenja dodaje u slatku pavlaku ili fil. Sadržaj kesice je dovoljan za 0,2 – 0,25 l slatke pavlake.
Dr. Oetker beli mleveni želatin služi učvršćivanju kremastih torti na bazi pavlake, kremova, želea kao i pihtija. Jedna kesica Dr. Oetker mlevenog belog želatina dovoljna je za 500 ml tečnosti i odgovara količini od 6 listova Dr. Oetker belog želatina u listu.
Dr. Oetker Original Backin prašak za pecivo garantuje sigurnost uspevanja već više od 100 godina. 1891. godine je Dr. August Oetker time stvorio jedan od prvih brend artikala. Sredstvo za dizanje testa Original Backin brine o tome da testo za peciva bude rastresito, a jedna kesica je dovoljna za pripremu sa 500 g brašna. Ovaj proizvod možete pronaći u pojedinačnom pakovanju ili u pakovanjima 5/1 i 6+1 gratis.
Arome oplemenjuju ukus kolača i deserata, a svojom praktičnom ambalažom sigurno će privući Vašu pažnju. Zahvaljujući bočici, aroma se lako dozira, jednostavno zatvara i čuva. Preporučeno doziranje je istaknuto na ambalaži: 2 kašičice su dovoljne za testo od 500 g brašna, a 1 kašičica je dovoljna za aromatizovanje 500 ml tečnosti.
Arome oplemenjuju ukus kolača i deserata, a svojom praktičnom ambalažom sigurno će privući Vašu pažnju. Zahvaljujući bočici, aroma se lako dozira, jednostavno zatvara i čuva. Preporučeno doziranje je istaknuto na ambalaži: 2 kašičice su dovoljne za testo od 500 g brašna, a 1 kašičica je dovoljna za aromatizovanje 500 ml tečnosti.
Kokosovo brašno dobijeno je od osušene i odmašćene kokosove pogače nakon ekstrakcije devičanskog kokosovog ulja. Bez glutena i laktoze, hipoalergeno, bogato proteinima, kokosovo brašno možete koristiti za pravljenje visoko kvalitetnih obroka. Kokosovo brašno je ukusna, zdrava alternativa koje sadrži malo ugljenih hidrata a visok sadržaj vlakana.
Kokosovo brašno dobijeno je od osušene i odmašćene kokosove pogače nakon ekstrakcije devičanskog kokosovog ulja. Bez glutena i laktoze, hipoalergeno, bogato proteinima, kokosovo brašno možete koristiti za pravljenje visoko kvalitetnih obroka. Kokosovo brašno je ukusna, zdrava alternativa koje sadrži malo ugljenih hidrata a visok sadržaj vlakana.
kakao prah sadrži vitamin C, antioksidanse, proteine i nekoliko aminokiselina, od kojih su najvažnije – triptofan, koja podstiče relaksaciju i kvalitet sna, i arginin, koja izgrađuje i oporavlja mišićno tkivo nakon aktivnosti. Takođe je bogat mineralima i predstavlja najbolji prirodni izvor gvožđa. Smanjuje rizik od nastanka dijabetesa, srčanih i malignih oboljenja. Podstiče mozak na stvaranje endorfina, što dovodi do opuštanja i otklanjanja stresa i bola. Stimuliše lučenje dopamina i serotonina, koji podižu nivo raspoloženja. Namenjen je i povećanju libida.
kakao prah sadrži vitamin C, antioksidanse, proteine i nekoliko aminokiselina, od kojih su najvažnije – triptofan, koja podstiče relaksaciju i kvalitet sna, i arginin, koja izgrađuje i oporavlja mišićno tkivo nakon aktivnosti. Takođe je bogat mineralima i predstavlja najbolji prirodni izvor gvožđa. Smanjuje rizik od nastanka dijabetesa, srčanih i malignih oboljenja. Podstiče mozak na stvaranje endorfina, što dovodi do opuštanja i otklanjanja stresa i bola. Stimuliše lučenje dopamina i serotonina, koji podižu nivo raspoloženja. Namenjen je i povećanju libida.
Dekor Srebrne perle su klasičan modni dodatak za svaku poslasticu, mekanog punjenja i elegantne srebrne boje. Dr.Oetker Dekor – kruna svake poslastice!