"C" Puding sa ukusom vanile 40g. Klasičan ukus vanile je ono što niko ne odbija. Možete ga pronaći u pojedinačnom pakovanju ili povoljnijem multipakovanju sa tri komada. Uputstvo za pripremu Pripremite 500 ml mleka. Odmerite 100 ml hladnog mleka, dodajte sadržaj kesice i mešajte dok masa ne postane glatka. Preostalu količinu mleka zasladite sa 2 - 3 kašike šećera (40 - 60 g) i zagrejte do ključanja. Sklonite sa vatre, umešajte pripremljenu masu i kuvajte 2 minuta uz neprestano mešanje. Vrelu masu sipajte u vlažne posude i ostavite da se puding stegne i ohladi. Neto težina: 40 g
Koncentrat za bistru kokošju supu (20g) sa testeninom (38g). Način pripreme: 1. Sadržaj kesice sipajte u 1l ključale vode i izmešajte. 2. U polupokrivenoj posudi kuvajte na umerenoj vatri 4 minuta uz povremeno mešanje.
Dehidrisana kokošja supa (18g) sa testeninom sa jajima (27g). Način pripreme: 1. Sadržaj kesice sipajte u 750ml ključale vode i izmešajte. 2. U polupokrivenoj posudi kuvajte na umerenoj vatri 8 minuta uz povremeno mešanje.
Sladoled sa ukusom vanile 75g "C". Ukus koji vas neće ostaviti ravnodušnim nijednog trenutka. Uputstvo za pripremu 1. Odmerite 200 ml hladnog mleka (iz frižidera), dodajte sadržaj kesice i promešajte. 2. Masu mutite mikserom 3 - 5 minuta maksimalnom brzinom. 3. Umućenu masu razlijte u odgovarajuće posude i zamrznite do željene čvrstine. Neto težina: 75 g
Sladoled sa ukusom stracciatelle 75g "C". Pravi ukus italijanskih sladoleda može biti na vašoj trpezi za samo nekoliko minuta. Uputstvo za pripremu 1. Odmerite 200 ml hladnog mleka (iz frižidera), dodajte sadržaj kesice i promešajte. 2. Masu mutite mikserom 3 - 5 minuta maksimalnom brzinom. 3. Umućenu masu razlijte u odgovarajuće posude i zamrznite do željene čvrstine. Neto težina: 75 g
Sladoled sa ukusom čokolade 80g "C". Poslastica koja već postala tradicionalna na svim trpezama tokom leta. Uputstvo za pripremu 1. Odmerite 200 ml hladnog mleka (iz frižidera), dodajte sadržaj kesice i promešajte. 2. Masu mutite mikserom 3 - 5 minuta maksimalnom brzinom. 3. Umućenu masu razlijte u odgovarajuće posude i zamrznite do željene čvrstine. Neto težina: 80 g