"C" Puding sa ukusom vanile 40g. Klasičan ukus vanile je ono što niko ne odbija. Možete ga pronaći u pojedinačnom pakovanju ili povoljnijem multipakovanju sa tri komada. Uputstvo za pripremu Pripremite 500 ml mleka. Odmerite 100 ml hladnog mleka, dodajte sadržaj kesice i mešajte dok masa ne postane glatka. Preostalu količinu mleka zasladite sa 2 - 3 kašike šećera (40 - 60 g) i zagrejte do ključanja. Sklonite sa vatre, umešajte pripremljenu masu i kuvajte 2 minuta uz neprestano mešanje. Vrelu masu sipajte u vlažne posude i ostavite da se puding stegne i ohladi. Neto težina: 40 g
Duga celih zrna bibera iz Kotányi asortimana dodaje savršen ukus grilovanom mesu, ribi i salati, kao i supama, sosovima i jelima sa krompirom. Takođe je odlična za dekoraciju završenih jela.
Bez obzira da li ih koristite za jela od mesa, ribu, povrće, supe, prelive ili salate, cela zrna crnog bibera iz Kotányi asortimana predstavljaju savršen izbor začina.
Barilla špageti testenina 500g. Potrebno je samo 9 minuta da svojim voljenima izrazite svoja osećanja. Jednostavan izraz ljubavi, upućen preko najpoznatijeg oblika testenine na svetu. Najpopularniji oblik u Italiji; naziv potiče od italijanske reči „spaghi“, što znači „konopci“. Špagete potiču sa juga Italije i najčešće se koriste sa sosom od paradajza, svežim povrćem ili ribom.
Barilla Penne rigate testenina 500g. Potrebno je samo 11 minuta da izrazite svoja osećanja ljudima do kojih vam je najviše stalo preko pripreme divnog jela od testenine Penne. Testenina Penne je jedna od testenina sa najpoznatijim oblikom, koja je omiljena širom Italije. Testenina Penne, što na italijanskom znači „olovka“, dobila je naziv zbog svog oblika. Oblik cevi sa zakošenim krajevima inspirisan je starinskim perom za pisanje.
Barilla testenina za lazanje 500g. Široki, pljosnati oblik lazanja savršen je za svaku priliku. Naše lazanje vas mogu zadovoljiti svaki put, bilo da ste kuvali za više ljudi ili samo tražite nešto što bi vas ispunilo.
Potrebno je samo 11 minuta da svoju ljubav iskažete bez reči, što predstavlja tačno vreme pripreme tanjira testenine Fusilli za vaše voljene. Testenina Fusilli je rođena u centralnom delu južne Italije, a ime je dobila od reči „fuso“, što je bio naziv alata za pletenje koji se koristio za namotavanje vune. Njihov oblik formiraju tri mala krila skladno uvijena u spiralu, koja može da zadrži svaku vrstu sosa.
Arome oplemenjuju ukus kolača i deserata, a svojom praktičnom ambalažom sigurno će privući Vašu pažnju. Zahvaljujući bočici, aroma se lako dozira, jednostavno zatvara i čuva. Preporučeno doziranje je istaknuto na ambalaži: 2 kašičice su dovoljne za testo od 500 g brašna, a 1 kašičica je dovoljna za aromatizovanje 500 ml tečnosti.
Arome oplemenjuju ukus kolača i deserata, a svojom praktičnom ambalažom sigurno će privući Vašu pažnju. Zahvaljujući bočici, aroma se lako dozira, jednostavno zatvara i čuva. Preporučeno doziranje je istaknuto na ambalaži: 2 kašičice su dovoljne za testo od 500 g brašna, a 1 kašičica je dovoljna za aromatizovanje 500 ml tečnosti.