"C" Puding sa ukusom vanile 40g. Klasičan ukus vanile je ono što niko ne odbija. Možete ga pronaći u pojedinačnom pakovanju ili povoljnijem multipakovanju sa tri komada. Uputstvo za pripremu Pripremite 500 ml mleka. Odmerite 100 ml hladnog mleka, dodajte sadržaj kesice i mešajte dok masa ne postane glatka. Preostalu količinu mleka zasladite sa 2 - 3 kašike šećera (40 - 60 g) i zagrejte do ključanja. Sklonite sa vatre, umešajte pripremljenu masu i kuvajte 2 minuta uz neprestano mešanje. Vrelu masu sipajte u vlažne posude i ostavite da se puding stegne i ohladi. Neto težina: 40 g
Pšenični griz je jedan od najboljih izvora proteina, bogat esencijalnim mineralima (P, Mg, Ca, Gvožđe) i vitaminima (provitamin A, B kompleks, E, D i K9, Griz je bogat dijetetskim vlaknima, dok je sadržaj masnoća nizak.[1]
Pšenični griz je jedan od najboljih izvora proteina, bogat esencijalnim mineralima (P, Mg, Ca, Gvožđe) i vitaminima (provitamin A, B kompleks, E, D i K9, Griz je bogat dijetetskim vlaknima, dok je sadržaj masnoća nizak.[1]
Pšenični griz je jedan od najboljih izvora proteina, bogat esencijalnim mineralima (P, Mg, Ca, Gvožđe) i vitaminima (provitamin A, B kompleks, E, D i K9, Griz je bogat dijetetskim vlaknima, dok je sadržaj masnoća nizak.[1]
Pšenični griz je jedan od najboljih izvora proteina, bogat esencijalnim mineralima (P, Mg, Ca, Gvožđe) i vitaminima (provitamin A, B kompleks, E, D i K9, Griz je bogat dijetetskim vlaknima, dok je sadržaj masnoća nizak.[1]
Kotányi đumbir je savršen za jela od pirinča, ribe i živinskog mesa inspirisana azijskom i indijskom kuhinjom. Takođe je sjajan za peciva, kompote, kuvano vino i marinade.
Divella testenina špagete Ristorante 8 500g. Nastale su u Napulju, a ime im je dao 1842. godine Antonio Vivani jer liče na mala užad. Špagete su prvobitno bile dugačke 50 cm, ali su zbog nedostatka prostora skraćene na 25cm, te su tu dužinu zadržale do danas. Divella Spaghetti danas su simbol Italije i niko ne može odoleti njihovoj vijugavoj eleganciji. Špagete su duga i tanka testenina, cilindričnog oblika, koja se služe uz lagane, ne previše kremaste soseve.