"C" Puding sa ukusom vanile 40g. Klasičan ukus vanile je ono što niko ne odbija. Možete ga pronaći u pojedinačnom pakovanju ili povoljnijem multipakovanju sa tri komada. Uputstvo za pripremu Pripremite 500 ml mleka. Odmerite 100 ml hladnog mleka, dodajte sadržaj kesice i mešajte dok masa ne postane glatka. Preostalu količinu mleka zasladite sa 2 - 3 kašike šećera (40 - 60 g) i zagrejte do ključanja. Sklonite sa vatre, umešajte pripremljenu masu i kuvajte 2 minuta uz neprestano mešanje. Vrelu masu sipajte u vlažne posude i ostavite da se puding stegne i ohladi. Neto težina: 40 g
Sladoled sa ukusom čokolade 80g "C". Poslastica koja već postala tradicionalna na svim trpezama tokom leta. Uputstvo za pripremu 1. Odmerite 200 ml hladnog mleka (iz frižidera), dodajte sadržaj kesice i promešajte. 2. Masu mutite mikserom 3 - 5 minuta maksimalnom brzinom. 3. Umućenu masu razlijte u odgovarajuće posude i zamrznite do željene čvrstine. Neto težina: 80 g
Sladoled sa ukusom stracciatelle 75g "C". Pravi ukus italijanskih sladoleda može biti na vašoj trpezi za samo nekoliko minuta. Uputstvo za pripremu 1. Odmerite 200 ml hladnog mleka (iz frižidera), dodajte sadržaj kesice i promešajte. 2. Masu mutite mikserom 3 - 5 minuta maksimalnom brzinom. 3. Umućenu masu razlijte u odgovarajuće posude i zamrznite do željene čvrstine. Neto težina: 75 g
Sladoled sa ukusom vanile 75g "C". Ukus koji vas neće ostaviti ravnodušnim nijednog trenutka. Uputstvo za pripremu 1. Odmerite 200 ml hladnog mleka (iz frižidera), dodajte sadržaj kesice i promešajte. 2. Masu mutite mikserom 3 - 5 minuta maksimalnom brzinom. 3. Umućenu masu razlijte u odgovarajuće posude i zamrznite do željene čvrstine. Neto težina: 75 g
Dehidrisana kokošja supa (18g) sa testeninom sa jajima (27g). Način pripreme: 1. Sadržaj kesice sipajte u 750ml ključale vode i izmešajte. 2. U polupokrivenoj posudi kuvajte na umerenoj vatri 8 minuta uz povremeno mešanje.
Koncentrat za bistru kokošju supu (20g) sa testeninom (38g). Način pripreme: 1. Sadržaj kesice sipajte u 1l ključale vode i izmešajte. 2. U polupokrivenoj posudi kuvajte na umerenoj vatri 4 minuta uz povremeno mešanje.
Praškasta mešavina sa začinima za pripremu Lovačkih šnicli. Dodati: 500g svinjskih šnicli, 600g krompira Priprema: 1. U dubljem tiganju na 1 kašiki suncokretovog ulja (10g) na jačoj temperaturi propržiti šnicle dok ne porumene sa obe strane (oko 10 minuta). 2. Sklonite tiganj sa vatre i izvadite šnicle iz tiganja. U tiganj sipajte 300 ml hladne vode i dodajte sadržaj kesice u tiganj pa kuvajte do ključanja. 3. Vratite šnicle u tiganj i dinstajte ih na slaboj temperaturi dok ne omekšaju (oko 5 minuta). 4. Servirajte sa kuvanim krompirom. Čuvati na suvom mestu.
Praškasta smeša sa mešavinom sireva i začinima za pripremu Makarona 4 sira. Sastojci: 200g makarona, 100 ml pavlaka za kuvanje, 70g kačkavalja Uputstvo za pripremu: 1. Rastvoriti sadržaj kesice u 100 ml pavlake za kuvanje i 300 ml vode. 2. Kuvati 2-3 minuta na laganoj vatri. 3. Pomešati pripremljen sos u šerpi sa prethodno skuvanim i oceđenim makaronama 4. Dodati 70g narendanog kačkavalja i sve zajedno promešati. 5. Ostaviti da se ohladi 5 minuta. Nakon toga servirati. Čuvati na suvom mestu.
"C" Ideja za piletinu sa 4 sira 32g. Praškasta smeša sa mešavinom sireva za pripremu zapečene piletine u sosu. Dodati: 400 g pilećeg belog mesa 250 ml pavlake za kuvanje 200 g pirinča Način pripreme: 1. 400 g belog pilećeg mesa razrezati na tanke šnicle (4 x 100 g) i staviti u posudu za pečenje 2. Sadržaj kesice pomešati sa 250 ml pavlake za kuvanje i sve preliti preko mesa. 3. Peći u rerni prethodno zagrejanoj na 200°C otprilike 30 minuta. 4. Poslužiti sa kuvanim pirinčem (200g) Čuvati na suvom mestu.