"C" Puding sa ukusom vanile 40g. Klasičan ukus vanile je ono što niko ne odbija. Možete ga pronaći u pojedinačnom pakovanju ili povoljnijem multipakovanju sa tri komada. Uputstvo za pripremu Pripremite 500 ml mleka. Odmerite 100 ml hladnog mleka, dodajte sadržaj kesice i mešajte dok masa ne postane glatka. Preostalu količinu mleka zasladite sa 2 - 3 kašike šećera (40 - 60 g) i zagrejte do ključanja. Sklonite sa vatre, umešajte pripremljenu masu i kuvajte 2 minuta uz neprestano mešanje. Vrelu masu sipajte u vlažne posude i ostavite da se puding stegne i ohladi. Neto težina: 40 g
Bogat miris i slatki ukus Dr. Oetker pudinga svima budi uspomene na drage porodične trenutke. Divno i čokoladno - takav je ukus Dr. Oetker Original pudinga sa ukusom čokolade, koji predstavlja sinonim za iskustvo i kvalitet. Uživajte i Vi u osećaju sigurnosti, ljubavi i najboljeg ukusa pudinga sa Dr. Oetker Original pudingom sa ukusom čokolade. Ovaj proizvod možete pronaći u pojedinačnom pakovanju ili u pakovanju 3/1.
Dr. Oetker Original puding sa ukusom vanile je najstariji i omiljeni ukus u asortimanu naših pudinga sa kuvanjem i predstavlja sinonim za iskustvo i kvalitet. Uživajte i Vi u osećaju sigurnosti, ljubavi i najboljeg ukusa pudinga sa Dr. Oetker Original pudingom sa ukusom vanile. Ovaj proizvod možete pronaći u pojedinačnom pakovanju ili u pakovanjima 3/1 i 3+1 gratis.
Dr. Oetker Rozen kore su posne i već spremne za filovanje. Dovoljno je samo da izaberete recept za pripremu omiljenog klasika. Opredelite se za fil od oraha, punog ukusa i bogate teksture ili jednostavno posetite sekciju Naši recepti na Dr. Oetker sajtu, gde ćete naći ideje za različite filove. U trenutku spojite decenije iskustva i moderan način pripreme.
Ono što smeđem šećeru daje prednost i zašto je bolji, kvalitetniji i zdraviji je: bogatstvo vitaminima i mineralima, a posebno poliferolom koji podiže antioksidativni status smeđeg šećera u poređenju sa belim šećerom. U laboratorijskim analizama dokazano je da smeđi šećer poseduje pedeset prirodnih spojeva kojih nema u belom šećeru. Osim toga smeđi šećer ima puniju aromu i čist ukus. Takođe, prednost konzumiranja smeđeg šećera jeste da on ne izaziva kiselu sredinu u organizmu, koja je glavni uzročnik gojaznosti, a pre svega inicijator i mnogih bolesti.