"C" Puding sa ukusom vanile 40g. Klasičan ukus vanile je ono što niko ne odbija. Možete ga pronaći u pojedinačnom pakovanju ili povoljnijem multipakovanju sa tri komada. Uputstvo za pripremu Pripremite 500 ml mleka. Odmerite 100 ml hladnog mleka, dodajte sadržaj kesice i mešajte dok masa ne postane glatka. Preostalu količinu mleka zasladite sa 2 - 3 kašike šećera (40 - 60 g) i zagrejte do ključanja. Sklonite sa vatre, umešajte pripremljenu masu i kuvajte 2 minuta uz neprestano mešanje. Vrelu masu sipajte u vlažne posude i ostavite da se puding stegne i ohladi. Neto težina: 40 g
Divella testenina špagete Ristorante 8 500g. Nastale su u Napulju, a ime im je dao 1842. godine Antonio Vivani jer liče na mala užad. Špagete su prvobitno bile dugačke 50 cm, ali su zbog nedostatka prostora skraćene na 25cm, te su tu dužinu zadržale do danas. Divella Spaghetti danas su simbol Italije i niko ne može odoleti njihovoj vijugavoj eleganciji. Špagete su duga i tanka testenina, cilindričnog oblika, koja se služe uz lagane, ne previše kremaste soseve.
Za finu teksturu kolača i testa. Za kremove, pudinge, torte i deserte. Za zgušnjavanje supa, soseva, variva i dečje hrane. ČVRSTIN je najfiniji skrob koji zamenjuje deo brašna pri pripremanju torti, kolača, testa i kremova, a služi i kao dodatak raznim jelima: krem supe, sosevi, variva, dečja hrana i dr. Proizvedeno po proizvođačkoj specifikaciji. Čuvati na suvom mestu.
Dobar za stomak i veoma aromatičan: Kotányi kim je savršen za hleb i pečena jela, salate, sireve, povrće i jela od krompira, kao i za pečenu svinjetinu.
Praškasta mešavina sa začinima za pripremu Lovačkih šnicli. Dodati: 500g svinjskih šnicli, 600g krompira Priprema: 1. U dubljem tiganju na 1 kašiki suncokretovog ulja (10g) na jačoj temperaturi propržiti šnicle dok ne porumene sa obe strane (oko 10 minuta). 2. Sklonite tiganj sa vatre i izvadite šnicle iz tiganja. U tiganj sipajte 300 ml hladne vode i dodajte sadržaj kesice u tiganj pa kuvajte do ključanja. 3. Vratite šnicle u tiganj i dinstajte ih na slaboj temperaturi dok ne omekšaju (oko 5 minuta). 4. Servirajte sa kuvanim krompirom. Čuvati na suvom mestu.
"C" Ideja za riblju čorbu 75g. Praškasta smeša sa začinima i sušenim povrćem za pripremu riblje čorbe. Dodati: 800g rečne ribe 200g testenine Način pripreme: 1. U posudu za kuvanje sipati 1,5 l vode. 2. Dodati 800 g rečne ribe, sadržaj kesice i sve izmešati. Kuvati na umerenoj vatri oko 30 minuta. 3. Služiti sa prethodno skuvanom testeninom. Čuvati na suvom mestu.