"C" Puding sa ukusom vanile 40g. Klasičan ukus vanile je ono što niko ne odbija. Možete ga pronaći u pojedinačnom pakovanju ili povoljnijem multipakovanju sa tri komada. Uputstvo za pripremu Pripremite 500 ml mleka. Odmerite 100 ml hladnog mleka, dodajte sadržaj kesice i mešajte dok masa ne postane glatka. Preostalu količinu mleka zasladite sa 2 - 3 kašike šećera (40 - 60 g) i zagrejte do ključanja. Sklonite sa vatre, umešajte pripremljenu masu i kuvajte 2 minuta uz neprestano mešanje. Vrelu masu sipajte u vlažne posude i ostavite da se puding stegne i ohladi. Neto težina: 40 g
Nectar voćno jabukovo sirće je potpuno prirodan proizvod dobijen fermentacijom voćnog soka jabuka. Proizvedeno je po uzoru na tradicionalnu recepturu i ne sadrži nikakve hemijske dodatke. Savršen je dodatak salatama i jelima. Rok upotrebe neograničen. Datum proizvodnje otisnut na zatvaraču.
Kukuruzni griz sadrži dugu listu hranjivih supstanci. Ono je izvor nijacina, tijamina, riboflavina, pantotenske kiseline, folata i vitamina B6, E i K. Ono sadrži 18 aminokiselina i vrednih minerala, kao što su magnezijum, fosfor, kalijum, cink, bakar, mangan i selen. Brašno od celog zrna kukuruza se kreće kroz creva brže od ostalih vrsta hrane, što smanjuje količinu otpadnih materija koje ostaju unutar tela. Druga korist od konzumiranja kukuruznog brašna je ta što ono čini ćelije u debelom crevu jačima, a takođe pojačava i antioksidantno delovanje. Kada se brašno od kukuruza uključi u ishrani takođe dolazi do poboljšanja imuniteta. Konzumiranje celih zrna kao što je kukuruzno zrno može da donese i korist u smislu srčanog i cirkulatornog zdravlja, a cela zrna smanjuju holesterol. Kukuruzno brašno može da spreči i debljanje jer sadrži vlakna i kompleksne ugljene hidrate.100 g palente sadrži oko 380 kalorija. Ona u svom sastavu ima samo prirodne materije tako da su i njeni ugljeni hidrati i lipidi pozitivni za ljudski organizam. Palenta je odličan izbor za bebe i decu. Još jedan od razloga što je ovaj obrok idealan za decu je to što palenta sprečava nagli pad imuniteta.
Dr. Oetker Original Backin prašak za pecivo garantuje sigurnost uspevanja već više od 100 godina. 1891. godine je Dr. August Oetker time stvorio jedan od prvih brend artikala. Sredstvo za dizanje testa Original Backin brine o tome da testo za peciva bude rastresito, a jedna kesica je dovoljna za pripremu sa 500 g brašna. Ovaj proizvod možete pronaći u pojedinačnom pakovanju ili u pakovanjima 5/1 i 6+1 gratis.
Dr. Oetker Vanilin šećer od 1894. godine nudi postojan kvalitet. Već više od 100 godina njime se aromatizuju peciva, poslastice, deserti i napici. Mešavina vanilina i šećera je dovoljna za kolač od 500 g brašna ili poslasticu od 0,5 l. Ovaj proizvod možete pronaći u pojedinačnom pakovanju ili u pakovanjima 5/1 i 6+1 gratis.
Kotányi beli luk je savršeni začin za mediteranska i azijska jela kao što su rižoto, mleveno meso, jagnjetina, dagnje, ratatuj, caciki i začinjeni spanać.
Arome oplemenjuju ukus kolača i deserata, a svojom praktičnom ambalažom sigurno će privući Vašu pažnju. Zahvaljujući bočici, aroma se lako dozira, jednostavno zatvara i čuva. Preporučeno doziranje je istaknuto na ambalaži: 2 kašičice su dovoljne za testo od 500 g brašna, a 1 kašičica je dovoljna za aromatizovanje 500 ml tečnosti.
"C" Ideja za piletinu sa 4 sira 32g. Praškasta smeša sa mešavinom sireva za pripremu zapečene piletine u sosu. Dodati: 400 g pilećeg belog mesa 250 ml pavlake za kuvanje 200 g pirinča Način pripreme: 1. 400 g belog pilećeg mesa razrezati na tanke šnicle (4 x 100 g) i staviti u posudu za pečenje 2. Sadržaj kesice pomešati sa 250 ml pavlake za kuvanje i sve preliti preko mesa. 3. Peći u rerni prethodno zagrejanoj na 200°C otprilike 30 minuta. 4. Poslužiti sa kuvanim pirinčem (200g) Čuvati na suvom mestu.
Praškasta smeša sa mešavinom sireva i začinima za pripremu Makarona 4 sira. Sastojci: 200g makarona, 100 ml pavlaka za kuvanje, 70g kačkavalja Uputstvo za pripremu: 1. Rastvoriti sadržaj kesice u 100 ml pavlake za kuvanje i 300 ml vode. 2. Kuvati 2-3 minuta na laganoj vatri. 3. Pomešati pripremljen sos u šerpi sa prethodno skuvanim i oceđenim makaronama 4. Dodati 70g narendanog kačkavalja i sve zajedno promešati. 5. Ostaviti da se ohladi 5 minuta. Nakon toga servirati. Čuvati na suvom mestu.