"C" Puding sa ukusom vanile 40g. Klasičan ukus vanile je ono što niko ne odbija. Možete ga pronaći u pojedinačnom pakovanju ili povoljnijem multipakovanju sa tri komada. Uputstvo za pripremu Pripremite 500 ml mleka. Odmerite 100 ml hladnog mleka, dodajte sadržaj kesice i mešajte dok masa ne postane glatka. Preostalu količinu mleka zasladite sa 2 - 3 kašike šećera (40 - 60 g) i zagrejte do ključanja. Sklonite sa vatre, umešajte pripremljenu masu i kuvajte 2 minuta uz neprestano mešanje. Vrelu masu sipajte u vlažne posude i ostavite da se puding stegne i ohladi. Neto težina: 40 g
Neto masa500g OpisPirinač-oljušten, beli, poliran, okruglog zrna. Klasa:II 15%. loma. Uputstva za upotrebu Vreme kuvanja je 12-14 min. Zemlja porekla Italija Uslovi čuvanja Čuvati na hladnom i suvom mestu. Rok trajanja označeno na pakovanju Proizvođač Riso Gallo S.p. A., Viale R. Preve , 4, Robbio
kakao prah sadrži vitamin C, antioksidanse, proteine i nekoliko aminokiselina, od kojih su najvažnije – triptofan, koja podstiče relaksaciju i kvalitet sna, i arginin, koja izgrađuje i oporavlja mišićno tkivo nakon aktivnosti. Takođe je bogat mineralima i predstavlja najbolji prirodni izvor gvožđa. Smanjuje rizik od nastanka dijabetesa, srčanih i malignih oboljenja. Podstiče mozak na stvaranje endorfina, što dovodi do opuštanja i otklanjanja stresa i bola. Stimuliše lučenje dopamina i serotonina, koji podižu nivo raspoloženja. Namenjen je i povećanju libida.
Kotányi đumbir je savršen za jela od pirinča, ribe i živinskog mesa inspirisana azijskom i indijskom kuhinjom. Takođe je sjajan za peciva, kompote, kuvano vino i marinade.
Ono što smeđem šećeru daje prednost i zašto je bolji, kvalitetniji i zdraviji je: bogatstvo vitaminima i mineralima, a posebno poliferolom koji podiže antioksidativni status smeđeg šećera u poređenju sa belim šećerom. U laboratorijskim analizama dokazano je da smeđi šećer poseduje pedeset prirodnih spojeva kojih nema u belom šećeru. Osim toga smeđi šećer ima puniju aromu i čist ukus. Takođe, prednost konzumiranja smeđeg šećera jeste da on ne izaziva kiselu sredinu u organizmu, koja je glavni uzročnik gojaznosti, a pre svega inicijator i mnogih bolesti.
Mleveni muskatni oraščić iz Kotányi asortimana savršen je kao začin za spanać, kupus, krompir pire, medenjake i još mnogo toga. √ Istaknut, aromatični ukus √ Umereno ljut √ Gorkosladak