BEZ KONZERVANSA I GLUTENA Jogurt 2,8% mm. Namenjen širokoj potrošačkoj populaciji kao svakodnevni deo obroka. Visoko vredan kiselo mlečni proizvod proizveden u kontrolisanim higijensko tehnološkim uslovima od kvalitetne sirovine i jogurtne kulture.
BEZ KONZERVANSA I GLUTENA Jogurt 2,8% mm. Namenjen širokoj potrošačkoj populaciji kao svakodnevni deo obroka. Visoko vredan kiselo mlečni proizvod proizveden u kontrolisanim higijensko tehnološkim uslovima od kvalitetne sirovine i jogurtne kulture.
BEZ KONZERVANSA I GLUTENA Jogurt 2,8% mm. Namenjen širokoj potrošačkoj populaciji kao svakodnevni deo obroka. Visoko vredan kiselo mlečni proizvod proizveden u kontrolisanim higijensko tehnološkim uslovima od kvalitetne sirovine i jogurtne kulture.
BEZ KONZERVANSA I GLUTENA Jogurt 2,8% mm. Namenjen širokoj potrošačkoj populaciji kao svakodnevni deo obroka. Visoko vredan kiselo mlečni proizvod proizveden u kontrolisanim higijensko tehnološkim uslovima od kvalitetne sirovine i jogurtne kulture.
Balans+ probiotski jogurt je odavno neizostavni deo svakodnevne ishrane mnogih ljudi koji vode računa o zdravlju, zahvaljujući brojnim benefitima koje ima na organe za varenje i uspostavljanje ravnoteže u organizmu. Balans+ jogurt je preporučen kao deo uravnotežene i kvalitetne ishrane i dobar je način da se preventivno vodi računa o pravilnom radu sistema za varenje. U njegovom sastavu se nalaze:
Zbog prepoznatljivog blago kiselkastog ukusa, Dukat jogurti omiljeni su svakodnevni napitak svih generacija. Dukat jogurti praktična su verzija popularne, prirodno hranljive mlečne namirnice. U skladu sa savremenim životnim tempom, Dukat jogurti posebno su praktični za brzu, konzumaciju u hodu i izvan kuće, a istovemeno sadrže i organizmu koristan kalcijum, belančevine i jogurtne kulture. Jogurt sa 3,2% mlečne masti dostupan je u čašici od 180g i 250g i bocama od 500g, 1kg i 1,5kg
Sadrži svega 40% masnoće i ima malu kalorijsku vrednost. Ne sadrži trans masne kiseline. Laganog, svežeg ukusa. Obogaćen vitaminima A, D i E. Idealan za sve koji vode računa o unosu kalorija, kao i za vreme posta.
Setite se ukusa detinjstva, vazdušaste štrudle sa makom, mekanih bakinih vanilica, još vrućih maminih kiflica sa sirom, hrskave korice od krempite i njenog bogatog fila. Osetite ponovo mirise slatkog voća iz lenje pite, neodoljive čokolade sa omiljenih ledenih kocki ili kroasana koji se tope u ustima. Bilo da pravite slatke ili slane poslastice, kremove, peciva, torte, biskvite, kolače, stare ili moderne recepte, sada je još lakše da pokažite svoje umeće uz novi Dijamant margarin Expert
Maslac je u potpunosti prirodan proizvod, napravljen od prirodnih sastojaka izdvajanjem mlečne masti iz svežeg mleka, odnosno od slatke pavlake. Président maslac - zadovoljstvo u svakom zalogaju! Svilenkaste teksture, zlatno žute boje i vrhunskog kvaliteta. Président maslac dobija se iz pavlake na potpuno prirodan način. Pakovan u aluminijumsku foliju, Président maslac vrlo se lako otvara i zatvara i tako se dugotrajno zadržava sva aroma i svežina maslaca. Président maslac dostupan je u pakovanju od 10, 125 i 200g.
Maslac je u potpunosti prirodan proizvod, napravljen od prirodnih sastojaka izdvajanjem mlečne masti iz svežeg mleka, odnosno od slatke pavlake. Président maslac - zadovoljstvo u svakom zalogaju! Svilenkaste teksture, zlatno žute boje i vrhunskog kvaliteta. Président maslac dobija se iz pavlake na potpuno prirodan način. Pakovan u aluminijumsku foliju, Président maslac vrlo se lako otvara i zatvara i tako se dugotrajno zadržava sva aroma i svežina maslaca. Président maslac dostupan je u pakovanju od 10, 125 i 200g.
President maslac light sadrži upola manje masti od običnog maslaca. Možete ga pronaći u dve varijante – slanoj i neslanoj. Lako se razmazuje, a njegova specifična receptura daće vašim zalogajima jedinstven i lagan ukus. President mazivi maslac pakovan je u praktičnoj posudici sa zaštitnom aluminijskom folijom koja ga čuva od svetlosti i na taj način mu garantuje dugotrajnost i kvalitet.
Maestro topljeni sir nastaje kombinovanjem različitih vrsta sira sa različitim stepenom zrelosti. Proces topljenja se izvodi na temperaturama od 70 do 100°C, kada se sir dodaje i topi dok se ne dobije kompaktna smesa. Idealan je za doručak, grickalice, kao i sosove. Maestro topljeni sir je jedan od najpopularnijih proizvoda Maestra.
Proizvod od sira, biljne masti i mlečnog proteina dobijen topljenjem u listićima za tost. 17% mlečne masti u suvoj materiji, 45% ukupne masti u suvoj materiji.
Proizvod od sira, biljne masti i mlečnog proteina dobijen topljenjem u listićima za tost. 17% mlečne masti u suvoj materiji, 45% ukupne masti u suvoj materiji.