BEZ KONZERVANSA I GLUTENA Jogurt 2,8% mm. Namenjen širokoj potrošačkoj populaciji kao svakodnevni deo obroka. Visoko vredan kiselo mlečni proizvod proizveden u kontrolisanim higijensko tehnološkim uslovima od kvalitetne sirovine i jogurtne kulture.
BEZ KONZERVANSA I GLUTENA Jogurt 2,8% mm. Namenjen širokoj potrošačkoj populaciji kao svakodnevni deo obroka. Visoko vredan kiselo mlečni proizvod proizveden u kontrolisanim higijensko tehnološkim uslovima od kvalitetne sirovine i jogurtne kulture.
BEZ KONZERVANSA I GLUTENA Jogurt 2,8% mm. Namenjen širokoj potrošačkoj populaciji kao svakodnevni deo obroka. Visoko vredan kiselo mlečni proizvod proizveden u kontrolisanim higijensko tehnološkim uslovima od kvalitetne sirovine i jogurtne kulture.
BEZ KONZERVANSA I GLUTENA Jogurt 2,8% mm. Namenjen širokoj potrošačkoj populaciji kao svakodnevni deo obroka. Visoko vredan kiselo mlečni proizvod proizveden u kontrolisanim higijensko tehnološkim uslovima od kvalitetne sirovine i jogurtne kulture.
BEZ KONZERVANSA I GLUTENA Jogurt 2,8% mm. Namenjen širokoj potrošačkoj populaciji kao svakodnevni deo obroka. Visoko vredan kiselo mlečni proizvod proizveden u kontrolisanim higijensko tehnološkim uslovima od kvalitetne sirovine i jogurtne kulture.
BEZ KONZERVANSA I GLUTENA Kiselo mleko 3,2% m.m. i 6%m.m. Kiselo mleko ima visoku hranljivu vrednost i izuzetno je prijatnog ukusa i arome. Dobija se fermentacijom pasterizovanog i standardizovanog mleka primenom čistih kultura mlečne kiseline (BMK) čuvenih po svom pozitivnom zdravstvenom efektu. Kiselo mleko prija uz doručak, osvežava u letnje dane a čuvena gibanica se ne može ni zamisliti bez kiselog mleka.
BEZ KONZERVANSA I GLUTENA Kiselo mleko 3,2% m.m. i 6%m.m. Kiselo mleko ima visoku hranljivu vrednost i izuzetno je prijatnog ukusa i arome. Dobija se fermentacijom pasterizovanog i standardizovanog mleka primenom čistih kultura mlečne kiseline (BMK) čuvenih po svom pozitivnom zdravstvenom efektu. Kiselo mleko prija uz doručak, osvežava u letnje dane a čuvena gibanica se ne može ni zamisliti bez kiselog mleka.
Krem sir Proizvodi se od pavlake, primenom čistih kultura bakterija mlečne kiseline, sirila i soli, bez aditiva i konzervansa. proizveden po sopstvenoj recepturi, izuzetnog ukusa i mazivosti. Dobar kao namaz na hleb i peciva, sendviče a i kao sastojak salata, predjela...
BEZ KONZERVANSA I GLUTENA Kisela pavlaka 20% mm. Kisela pavlaka se dobija fermentacijom pavlake primenom čistih kultura bakterija mlečne kiseline,čuvenih po svom pozitivnom efektu. Ona je čvrste, homogene strukture, aromatična i blago kiselog ukusa. Može se koristiti kako u obroku, tako i u kulinarstvu u pripremi delikatesa
BEZ KONZERVANSA I GLUTENA Kisela pavlaka 20% mm. Kisela pavlaka se dobija fermentacijom pavlake primenom čistih kultura bakterija mlečne kiseline,čuvenih po svom pozitivnom efektu. Ona je čvrste, homogene strukture, aromatična i blago kiselog ukusa. Može se koristiti kako u obroku, tako i u kulinarstvu u pripremi delikatesa
BEZ KONZERVANSA I GLUTENA Kisela pavlaka 20% mm. Kisela pavlaka se dobija fermentacijom pavlake primenom čistih kultura bakterija mlečne kiseline,čuvenih po svom pozitivnom efektu. Ona je čvrste, homogene strukture, aromatična i blago kiselog ukusa. Može se koristiti kako u obroku, tako i u kulinarstvu u pripremi delikatesa