Pretraga

Maslac President 125g

Proizvođač: Mlekara Somboled
Maslac je u potpunosti prirodan proizvod, napravljen od prirodnih sastojaka izdvajanjem mlečne masti iz svežeg mleka, odnosno od slatke pavlake. Président maslac - zadovoljstvo u svakom zalogaju! Svilenkaste teksture, zlatno žute boje i vrhunskog kvaliteta. Président maslac dobija se iz pavlake na potpuno prirodan način. Pakovan u aluminijumsku foliju, Président maslac vrlo se lako otvara i zatvara i tako se dugotrajno zadržava sva aroma i svežina maslaca. Président maslac dostupan je u pakovanju od 10, 125 i 200g.
SKU: 4794
339,00 (RSD)
i h
Besplatna dostava
Specifikacije proizvoda
Maslac i kajmakMaslac
Oznake proizvoda
Kupci koji su kupili ovaj proizvod kupili su i
Slika Chupa Chups lizalica vrteška

Chupa Chups lizalica vrteška

1473
Lizalica Chupa Chups
45,00 (RSD)
Slika Voda Prolom 1.5l

Voda Prolom 1.5l

1249
Izvor Prolom vode se nalazi na istočnim padinama planine Radan, koja pripada najstarijem vulkanskom masivu na ovim prostorima. Celo područje Radan planine predstavlja svojevrsnu ekološku oazu, jer u prečniku od 50 km nema nikakvih industrijskih postrojenja ni prometnih saobraćajnica. Izvor Prolom vode i savremena punionica se nalaze u neposrednoj blizini Prolom Banje, u kojoj su sva lekovita svojstva Prolom vode i okolni prirodni ambijent u službi poboljšanja zdravlja i vitalnosti. Prolom voda pripada grupi niskomineralizovanih, visokoalkalnih, bikarbonatnih voda. Poseduje diuretičko i bakteriostatno dejstvo. Niska mineralizacija omogućava da se može piti u velikim količinama, a mineralni sastav odgovara svim kategorijama potrošača: deci, trudnicama, odraslima, sportistima i rekreativcima. Pijenjem Prolom voda blagotvorno deluje na: bolesti bubrega i mokraćnih puteva, bolesti organa za varenje,
74,99 (RSD)
Slika Gazirana voda Knjaz Miloš 0.5l

Gazirana voda Knjaz Miloš 0.5l

43
Gazirana prirodna mineralna voda Knjaz Miloš već više od dva veka predstavlja sinonim za svoju kategoriju na domaćem tržištu, zbog čega kažemo: „Knjaz nije voda, to je naš ponos“. Tradicija i istorija Knjaz Miloša najbolji su pokazatelj kvaliteta ove vode, koju odlikuje idealan odnos kalcijuma i magnezijuma (2:1) – odnos koji omogućava njihovu najbolju apsorpciju u našem organizmu. Zahvaljujući prepoznatljivom kvalitetu i jakoj gaziranosti, Knjaz predstavlja odličnu pratnju gurmanskim specijalitetima, što ga je učinilo nezaobilaznim gostom svih domaćinskih trpeza i prijateljskih i porodičnih okupljanja.
45,00 (RSD)
Slika Jumbo Kokice Popcorn slani za mikrotalasnu 100g

Jumbo Kokice Popcorn slani za mikrotalasnu 100g

8332
Florida bel Jumbo slani kukuruz kokičar za mikrotalasnu 100g
85,00 (RSD)