Savršen izbor za ukusan ručak ili večeru!
Sastojci:
Fusili testenina - 2 šolje (od 250ml)
Šampinjoni - 8 kom.
Čeri paradajz - 7 kom.
Bundeva - 250g
Crni luk - 1 manja ili 1/2 veće glavice
Beli luk - 2 čena
Priprema:
1. Ugrejte rernu na 180°.
2. Iseckajte bundevu na kockice i ubacite u činiju, a zatim dodajte kašiku ulja, so i biber po želji i promešajte.
3. Poređajte kockice bundeve na pleh i pecite u rerni oko 25 minuta.
4. Za to vreme skuvajte testeninu i iscedite je.
5. Iseckajte crni luk, a zatim ga propržite u većem tiganju sa malo ulja, na srednjoj temperaturi. Dodajte sitno iseckani beli luk, iseckane pečurke i prepolovljen čeri paradajz. Mešajte par minuta.
6. Dodajte testeninu i bundevu i promešajte. Po želji dodajte soli i bibera.