Potrebno je samo 11 minuta da svoju ljubav iskažete bez reči, što predstavlja tačno vreme pripreme tanjira testenine Fusilli za vaše voljene. Testenina Fusilli je rođena u centralnom delu južne Italije, a ime je dobila od reči „fuso“, što je bio naziv alata za pletenje koji se koristio za namotavanje vune. Njihov oblik formiraju tri mala krila skladno uvijena u spiralu, koja može da zadrži svaku vrstu sosa.
Barilla testenina za lazanje 500g. Široki, pljosnati oblik lazanja savršen je za svaku priliku. Naše lazanje vas mogu zadovoljiti svaki put, bilo da ste kuvali za više ljudi ili samo tražite nešto što bi vas ispunilo.
Barilla Penne rigate testenina 500g. Potrebno je samo 11 minuta da izrazite svoja osećanja ljudima do kojih vam je najviše stalo preko pripreme divnog jela od testenine Penne. Testenina Penne je jedna od testenina sa najpoznatijim oblikom, koja je omiljena širom Italije. Testenina Penne, što na italijanskom znači „olovka“, dobila je naziv zbog svog oblika. Oblik cevi sa zakošenim krajevima inspirisan je starinskim perom za pisanje.
Barilla Spagettini testenina 500g. Potrebno je samo 9 minuta da svojim voljenima izrazite svoja osećanja. Jednostavan izraz ljubavi, upućen preko najpoznatijeg oblika testenine na svetu. Najpopularniji oblik u Italiji; naziv potiče od italijanske reči „spaghi“, što znači „konopci“. Špagete potiču sa juga Italije i najčešće se koriste sa sosom od paradajza, svežim povrćem ili ribom.
Barilla špageti testenina 500g. Potrebno je samo 9 minuta da svojim voljenima izrazite svoja osećanja. Jednostavan izraz ljubavi, upućen preko najpoznatijeg oblika testenine na svetu. Najpopularniji oblik u Italiji; naziv potiče od italijanske reči „spaghi“, što znači „konopci“. Špagete potiču sa juga Italije i najčešće se koriste sa sosom od paradajza, svežim povrćem ili ribom.
Sos Arrabiata 400 g Barilla. Užitak čili začina zagreva slatki paradajz Datterini koji se uzgaja pod suncem italijanskih polja. To je sos pripremljen prema tradiciji, bez dodataka konzervansa, spreman da da testenini snažni i odlučujući karakter.
Bolognese sos u tegli 400g Barilla. Meso iz kontrolisanog lanca snabdevanja, ukusni paradajz i spor proces kuvanja. Pripremamo naš sos bolonjeze na sledeći način: strpljivo, stručno i bez dodatnih konzervansa. Ovaj sos daje vašoj testenini ukus dobre italijanske kuhinje.
Sos Napoletana u tegli 400g Barilla. Sos Napoletana Barilla već samim imenom je tipična napuljska strast za dobrim kuvanjem. Kao i kod mnogih drugih recepata italijanske i mediteranske kulture, paradajz je glavni sastojak u koji je Barilla dodala slatki ukus luka, stimulišuću aromu belog luka i miris timijana i peršuna. Jednostavan i ukusan recept koji je već postao klasičan.
Sos Pest Genovese u tegli 190g Barilla. Pesto alla Genovese Barilla je zaista bez premca. Savršena kombinacija svežine 100% svežeg italijanskog bosiljka ubranog u zoru i autentičnog ukusa parmezana Parmigiano Reggiano PDO. Probudite vrhunski ukus i svežinu koja uzbuđuje na italijanski način.