Pretraga

O nama

Supermarketi Plitvice su deo kompanije Karamarkovic DOO osnovano 1985 godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Preduzece je usmereno na usluge trgovine na veliko, maloprodaju, marketing I finansijske usluge. Glavni fokus jeste industrija supermarketa I trgovisnke uslužne delatnosti. Kompanija rukovodi sa 9 supermarketa koji se nalaze na lokacijama Novih Banovaca, Batajnice I Beograda. Direkcija komapnije smeštena je u Novim Banovcima opština Stara Pazova.


Radnje – Adrese
Plitvice 1 Zemunska 6 Novi Banovci
Plitvice 2 Majorana Zorana Radosavljevica 140 Batajnica
Plitvice 3 Carice Jelene 72 Batajnica
Plitvice 4 Beogradska 89A Naelje Kablar
Plitvice 5 Majora Zorana Radosavljevica 246 Batajnica
Plitvice 6 Stanka Tišme 22 batajnica
Plitvice 7 Železnička 15 Novi Banovci
Plitvice 8 Maršala Birjuzova 53A Beograd
Plitvice 9 Kralja Radoslava 120 Batajnica
Plitvice 10 Direkcija Magacin Svetosavska 190 Novi Banovci


Kako godinama postojimo I poslujemo na tržištu koje zahteva konstantno menjanje I praćenje trendova, ono što se trudimo da uvek bude isto jeste kvalitet naše usluge koji smo postavili sada već davne 1985 godine po čemu smo I prepoznatljivi. Naša pažnja je uvek usmerena prema kupcima I njihovom zadovoljstvu na osnovu čega se reputacija firme godinama gradi.


Brz ritam svakodnevnog života I radne navike današnjice ne ostavljaju dovoljno slobodnog I kvalitetnog vremena kako za privatne aktivnosti tako I za kupovinu namirnica u supermarketima. Naš posao je da vam olakšamo upravo kupovinu I od namirnica sve što poželite dostavimo na Vašu kućnu adresu. Izdvajamo kvalitet, sveže voće I povrće svakog dana I zdrave proizvode kao imperativ u supermarketima Plitvice. Uživajte u svom slobodnom vremenu a praktičnost online kupovine I dostave ostavite nama – Supermarketi Plitvice!


Mnogobrojni obećavaju a mi ispunjavamo, kvalitetno I prakticno, hvala na poverenju!