Rosa je prirodna slabomineralna negazirana voda sa niskim sadržajem mineralnih materija. Vode tih karakteristika ne opterećuju organizam, već se brzo i lako apsorbuju, ubrzavajući promet vode kroz bubrege. Samim tim, mogu ih piti kako zdrave, tako i osobe sa zdravstvenim problemima i to u neograničenim količinama. U Rosa vodi natrijum se nalazi u minimalnim količinama, zbog čega je pogodna za osobe sa hipertenzijom i edemima. Osim natrijuma, u njen hemijski sastav ulaze i kalijum, kalcijum i magnezijum te se preporučuje i trudnicama, majkama koje doje, sportistima i rekreativcima, osobama koje su na programu mršavljenja i rekonvalescentima.
Rosa je prirodna slabomineralna negazirana voda sa niskim sadržajem mineralnih materija. Vode tih karakteristika ne opterećuju organizam, već se brzo i lako apsorbuju, ubrzavajući promet vode kroz bubrege. Samim tim, mogu ih piti kako zdrave, tako i osobe sa zdravstvenim problemima i to u neograničenim količinama. U Rosa vodi natrijum se nalazi u minimalnim količinama, zbog čega je pogodna za osobe sa hipertenzijom i edemima. Osim natrijuma, u njen hemijski sastav ulaze i kalijum, kalcijum i magnezijum te se preporučuje i trudnicama, majkama koje doje, sportistima i rekreativcima, osobama koje su na programu mršavljenja i rekonvalescentima.
Rosa je prirodna slabomineralna negazirana voda sa niskim sadržajem mineralnih materija. Vode tih karakteristika ne opterećuju organizam, već se brzo i lako apsorbuju, ubrzavajući promet vode kroz bubrege. Samim tim, mogu ih piti kako zdrave, tako i osobe sa zdravstvenim problemima i to u neograničenim količinama. U Rosa vodi natrijum se nalazi u minimalnim količinama, zbog čega je pogodna za osobe sa hipertenzijom i edemima. Osim natrijuma, u njen hemijski sastav ulaze i kalijum, kalcijum i magnezijum te se preporučuje i trudnicama, majkama koje doje, sportistima i rekreativcima, osobama koje su na programu mršavljenja i rekonvalescentima.
ајечарско светло пиво је аутентични домаћи производ и бисер источне Србије. Први пут је произведено давне 1895. године и од тада га одликују дуга традиција и искуство у производњи врхунског пива. Основне сировине за производњу Зајечарског су јечмени слад, хмељ, вода и пивски квасац. Захваљујући препознатљивој горчини, златној боји и освежавајућем укусу, Зајечарско је вишегодишњи добитник награде потрошача за омиљено пиво у Србији.